Так як класичного періоду, в пишність міста Монте-Альбана, Оахака була місцем зустрічі багатьох культур, які до цих пір залишаються в силі в державі, і їх можна побачити всюди носити їх традиційні костюми.Народ Оахака славиться своїми фестивалями, які, трапляється, прекрасних квітів і величі, повний фольклору і шуму.Оахака є держава, де його народ, виявляється, не тільки лікарні, але доброзичливі, добрі і широко поширені, що робить відвідувача відчуття, ніби ви були вдома.В липні місяці ми провели регіональні танці називаються Guelaguetza бути indescrptibles кольору і витонченості. Діяльність включає в себе народні фестиваль Сім Моль, що смак найвишуканіших, що можна довести що-небудь і не неперетравлювані, пряний або важкими. Існує також свято тамалес це шматок тіста купалися в зеленому та червоному соусі з куркою або свининою, загорнуті в бананові листя і м'які в духовці. Смак абсолютно вишуканим. Фестиваль Cenetèotl Богині і свята Всіх Святих і поминання покійних і День Мертвих.Приклад кухні Оахака є незабутнім досвідом. Його страви за старовинними рецептами сім'ї повазі традицій. Tlayudas - гігантські тесту коржі - підготовлений за різних блюд, є делікатесом довести неможливо забути, крім вартості, є вкрай низьким, такі як Tlayuda з квасолею та Карн Асада (Tasajo) і овочів, ціна 5 про долари і є дуже щасливим. Фрукти свіжі води вартістю півдолара. Тепер, якщо хтось вважає за краще, щоб поїсти в'ялена яловичина, смажена-я може підготувати його в усіх його ринках, супроводжується гучним соковитою червоною сарани, розміщення знаменитий сир Oaxacan свіжої тканини в кулю. Для закуски краще, ніж відвідання центрального ринку міста і вишуканий, прекрасний, що бадьорить Oaxacan шоколад солодкий хліб підготовлені в цегляних печах. Банку (ставки) шоколаду та хліба є вартість не більше трьох доларів. Одяг типовий різнокольорові ковдри ткані з потоками (не забувайте, що вони є експертами в тканинах), доступна за доступними цінами в ринку, а також для любителів алкогольних напоїв, ніщо не зрівняється Oaxacan мескаль черв'як в будь-якому портали маленький ресторанчик на красивому головній площі, щоб провести чудовий вечір і зняття стресу, слухати музику маримби.Інші вишуканою подія, без сумніву, традиційна Ніч Редис в грудні, де садівники виставки в головному Зокало Оахака міста цей традиційний мексиканський овочевий, червоний зовні і білий всередині (у Мексиці з сумнівом соціалістичної, так і називається: редис !!!), трансформації художніх цифри в той же час, на подив туристів і місцевих жителів. Ці дані також можна спробувати, поставивши маленький червоний чилі порошок і лимона.Різдво і Новий рік в штаті Оахака, виявляється, свято велике почуття, тому що їх жителі оновлення їх прагнення до миру і процвітання для всіх.(Наступного разу буде інформувати Вас про Пуерто-Ескондідо Оахака, де, до речі, ми стали свідками появи прекрасного НЛО. Ми його сфотографували, ми сподіваємося, вам сподобається)
Tak yak klasychnoho periodu, v pyshnistʹ mista Monte-Alʹbana, Oakhaka bula mistsem zustrichi bahatʹokh kulʹtur, yaki do tsykh pir zalyshayutʹsya v syli v derzhavi, i ïkh mozhna pobachyty vsyudy nosyty ïkh tradytsiy̆ni kostyumy.
Narod Oakhaka slavytʹsya svoïmy festyvalyamy, yaki, traplyayetʹsya, prekrasnykh kvitiv i velychi, povnyy̆ folʹkloru i shumu.
Oakhaka ye derzhava, de y̆oho narod, vyyavlyayetʹsya, ne tilʹky likarni, ale dobrozychlyvi, dobri i shyroko poshyreni, shcho robytʹ vidviduvacha vidchuttya, niby vy buly vdoma.
V lypni misyatsi my provely rehionalʹni tantsi nazyvayutʹsya Guelaguetza buty indescrptibles kolʹoru i vytonchenosti. Diyalʹnistʹ vklyuchaye v sebe narodni festyvalʹ Sim Molʹ, shcho smak nay̆vyshukanishykh, shcho mozhna dovesty shcho-nebudʹ i ne neperetravlyuvani, pryanyy̆ abo vazhkymy. Isnuye takozh svyato tamales tse shmatok tista kupalysya v zelenomu ta chervonomu sousi z kurkoyu abo svynynoyu, zahornuti v bananovi lystya i m'yaki v dukhovtsi. Smak absolyutno vyshukanym. Festyvalʹ Cenetèotl Bohyni i svyata Vsikh Svyatykh i pomynannya pokiy̆nykh i Denʹ Mertvykh.
Pryklad kukhni Oakhaka ye nezabutnim dosvidom. Y̆oho stravy za starovynnymy retseptamy sim'ï povazi tradytsiy̆. Tlayudas - hihant·sʹki testu korzhi - pidhotovlenyy̆ za riznykh blyud, ye delikatesom dovesty nemozhlyvo zabuty, krim vartosti, ye vkray̆ nyzʹkym, taki yak Tlayuda z kvasoleyu ta Karn Asada (Tasajo) i ovochiv, tsina 5 pro dolary i ye duzhe shchaslyvym. Frukty svizhi vody vartistyu pivdolara. Teper, yakshcho khtosʹ vvazhaye za krashche, shchob poïsty v'yalena yalovychyna, smazhena-ya mozhe pidhotuvaty y̆oho v usikh y̆oho rynkakh, suprovodzhuyetʹsya huchnym sokovytoyu chervonoyu sarany, rozmishchennya znamenytyy̆ syr Oaxacan svizhoï tkanyny v kulyu. Dlya zakusky krashche, nizh vidvidannya tsentralʹnoho rynku mista i vyshukanyy̆, prekrasnyy̆, shcho badʹorytʹ Oaxacan shokolad solodkyy̆ khlib pidhotovleni v tsehlyanykh pechakh. Banku (stavky) shokoladu ta khliba ye vartistʹ ne bilʹshe trʹokh dolariv. Odyah typovyy̆ riznokolʹorovi kovdry tkani z potokamy (ne zabuvay̆te, shcho vony ye ekspertamy v tkanynakh), dostupna za dostupnymy tsinamy v rynku, a takozh dlya lyubyteliv alkoholʹnykh napoïv, nishcho ne zrivnyayetʹsya Oaxacan meskalʹ cherv'yak v budʹ-yakomu portaly malenʹkyy̆ restoranchyk na krasyvomu holovniy̆ ploshchi, shchob provesty chudovyy̆ vechir i znyattya stresu, slukhaty muzyku marymby.
Inshi vyshukanoyu podiya, bez sumnivu, tradytsiy̆na Nich Redys v hrudni, de sadivnyky vystavky v holovnomu Zokalo Oakhaka mista tsey̆ tradytsiy̆nyy̆ meksykansʹkyy̆ ovochevyy̆, chervonyy̆ zovni i bilyy̆ vseredyni (u Meksytsi z sumnivom sotsialistychnoï, tak i nazyvayetʹsya: redys !!!), transformatsiï khudozhnikh tsyfry v toy̆ zhe chas, na podyv turystiv i mistsevykh zhyteliv. Tsi dani takozh mozhna sprobuvaty, postavyvshy malenʹkyy̆ chervonyy̆ chyli poroshok i lymona.
Rizdvo i Novyy̆ rik v shtati Oakhaka, vyyavlyayetʹsya, svyato velyke pochuttya, tomu shcho ïkh zhyteli onovlennya ïkh prahnennya do myru i protsvitannya dlya vsikh.
(Nastupnoho razu bude informuvaty Vas pro Puerto-Eskondido Oakhaka, de, do rechi, my staly svidkamy poyavy prekrasnoho NLO. My y̆oho sfotohrafuvaly, my spodivayemosya, vam spodobayetʹsya)
No hay comentarios:
Publicar un comentario